Program 2021


VI TILBYR EN TREDELT TUR
Først skal vi bo tre dager på et av Zanzibars mest unike boutique-hotell Emerson Spice i Stone Town med nydelige middager på to takterrasser, tradisjonelt zanzibarsk krydderspa, oppdagelsesferd i Stone Town og en innføring i Zanzibars hemmeligheter i regi av en av byens ledende kulturpersonligheter.Det blir lunsj på en privat strand, solnedgangscruise rundt Stone Town i klassisk dhow og kaftanshow i Secret Garden. På Emerson blir dere innlosjert to og to på hvert deres rom i dette 1001 Natt-hotellet.  


Så blir det fire dager i villaer i Jambiani på Zanzibars østkyst. På veien dit tar vi lunsj og strandliv på østkysten. Mot slutten av dagen sjekker vi inn i vårt nye, private hjem Nyumbani. To minutter fra stranden har vi leid hele eiendommen med stort svømmebasseng i en vakker, tropisk hage så her blir det bare oss.
Her blir dere innlosjert 3 damer per villa med 3 senger fordelt på ett soverom, ett stort oppholdsrom, kjøkken, bad og stor terrasse. Med oss har vi vår egen kokk som skal skjemme oss bort i fire dager.
Fra Nyumbani blir det utflukt til Mtende for et møte med landsbykvinnene under baobab-trærne der i regi av våre lokale, kvinnelige guider. Vi tilbringer resten av dagen på den magiske stranden mellom klippene.

Det blir også en hel dag på stranden med lunsj og solnedgang i havet i Meretes hjemlandsby Michamvi og en hel dag med øy- og sandbankehopping i det indiske hav, med hummer og lekker, grillet sjømat. 
De siste tre dagene skal vi bedrive latmannsliv på det vakre boutique-hotellet Seasons Lodge i Pongwe med sin utrolige utsikt over det indiske hav. Her blir dere innlosjert to og to i hver deres romslige bungalow, med egen liten hage, strand og solsenger på klippen over stranden.
Her har vi booket hele stedet så det blir fritt frem for å boltre seg både i poolbaren, restaurantbaren og på stranda. Herfra vasser vi også over til The Island Pongwe der vi spiser en nydelig lunsj og arrangerer Cocktails & Kaftaner med fotoshoot ved poolen for de som vil.Vi kan love en virkelig magisk tur langt utenfor opptråkka turiststier. Med unike muligheter til å oppleve en av verdens vakreste øystater. En virkelig Safari Blue.  Karibuni!