PROGRAM FERIEKOLONI


 

Programmet er det samme for alle 4 turene så vi har bare delt det inn i dag 1, 2 og 3:
DAG 1:
12.00 og utover: Ankomst som det passer, men alle må være i hus og installert til senest klokken 16.00.
Det er rikelig med parkeringsplasser for de som vil kjøre, men vi anbefaler at dere er mer enn bare en i hver bil hvis mulig, ellers blir det trangt. Det er også utmerket bussforbindelse til Grimstad fra Oslo og korresponderende derfra flere ganger om dagen. Flyplass har vi i Kristiansand og togstasjon i Arendal, men alt dette kommer vi tilbake til i turgruppene for de som blir med.
Dere blir servert en lett lunsj med Livs hjemmelagde, spicy tomatsuppe og rykende ferske foccacia med masse godt i når dere kommer og det passer for dere. Vi har emn hjelper som serverer, viser dere parkering og rom og blir med oss resten av turen.
16.00: Velkomstdrink med Meretes legendariske, tropiske Sangria på terrassen.
16.30: Vi benker oss i peisestua med Sangria og snacks for en forrykende velkomsttale og multimedia foredrag av Lene Wikander og Merete Stubhaug.
17.30: Vi trekker ut på terrassen igjen som nå blir catwalk for vår nye kaftankolleksjon i samarbeid med Sisters in Business. Lene og Merete presenterer de forskjellige kaftanmodellene, forteller om designet, fargene og ideen bak hver enkelt kaftan mens de blir vist frem av vanlige damer som modeller. Vi rigger til med speil og stativ inne så det blir mulig å prøve selv etterpå.
19.00: Vi benker oss på terrassen til fabelaktig tasting-meny av Michael Valborgland og Ole Fredrik Ommundsen.
MENY:
Tostada med Grimstadreker.
Bloody Mary ala Hesnes Gartneri.
Grillet tartar med estragonolje og chili.
Asparges på grillen med parmesan.
Massaman curry med bifangst fra fiskebrygga.
Creme Brule` ala Zanzibar.
Egen drikke.
Ca. 22.00 og all night long:
Bålpanne, spilleliste av og med DJ Merete Stubhaug
Inkludert: Lunsj, velkomsdrink og snacks, foredrag og kaftanshow, middag med tastingmeny.
DAG 2:
10.00: Frokost med Livs nybakte brød, egg, pålegg, hjemmelaget syltetøy fra Lenes hage, kaffe og juice. Både før og etterpå er det tid for et morgenbad eller en tur langs stranden for de som ønsker det.
Ca. 12.00: Vi blir plukket opp av skonnerten Solrik på brygga og går i samlet tropp dit. Så legger vi ut på Skjærgårdscruise i ca. 3 timer. Det blir servert reker med Livs hjemmebakte loff, majones, sitron og Lenes egen skalldyrmajones ombord. Båten legger også til for bading underveis og har skjenkebevilling med egen bar der man kan kjøpe øl, vin og brus. Det er flere toaletter og sitteplasser ved bord til 40 stykker under dekk hvis været skulle bli ugreit, men Grimstad er faktisk den byen i Norge med flest soldager i året så dette regner vi med skal gå bra.
Ca. 15.00: Vi legger til brygga på Marivold igjen der det blir tid til å dusje av seg saltvannet, bade mer, gå seg en tur på vakre Marivold, ta seg et glass, prøve kaftaner eller titte rundt på det afrikanske markedet vårt.
Ca 18.00: Vi benker oss langs langbordene for en praktfull middag med flammer og grill fra kokkene våre Michael Valborgland og Ole Fredrik Ommundsen.
MENY:
Bakt Reddalspotet.
Røkt tomatsalat fra Hesnes med mandler.
Blomkål og druesalat med stikkelsbær-og estragondressing.
Kremet mais.
Romanosalat med parmesandressing.
Grillet Lysing.
Blåskjell med kokos og chili.
Marinerte kyllinglår.
Surdeigsbrød.
Dippsauser.
Sesongens dessert.
Ca. 21.00 og all night long: DJ Meretes spilleliste, skravling og kos.
Inkludert: Overnatting, frokost, skjærgårdscruise med Solrik, rekebuffet til lunsj, grillmeny.
DAG 3:
10.00: Vaffelfrokost med Liv og Lenes hjemmelagde bjørnebær- og plommesyltetøy fra egen hage, kaffe.
12.00: Utsjekk.
Inkludert: Overnatting og vaffelfrokost.
PRIS
4850 NOK per pers med alt inkludert. Du tar med deg drikke selv. Det er rikelig med kjøleskap på stedet.
AVBESTILLINGSBETINGELSER
Avbestilling må skje senest 30 dager før første turen vi har, altså 27. mai. Da får dere tilbake hele beløpet minus et administrasjonsgebyr på kr 250.
Etter 27. mai vil det ikke være mulig å avbestille med refusjon. Må du avbestille pga sykdom etter denne datoen vil mest sannsynlig reiseforsikringen din dekke dette, bilag får du av oss.
Vi gleder oss maks til å ta dere imot på feriekoloni her i Grimstad til sommeren! Er det noe dere lurer på så spør :-)
Lene & Merete :-)