Reiser til Zanzibar


I samarbeid med Shwari Tours utvikler vi nye program for jenteturer til Zanzibar hvert år. Turene er forskjellig i lengde, innhold og pris fra år til år. Vi bruker mye tid på utvikle egne utflukter, teste hoteller og villaer samt knytte til oss gode samarbeidspartnerne, basert på mange års erfaring med natur og kultur på magiske Zanzibar. Vår ide er å skape litt magi i hverdagen for reiseglade damer. Vi styrer unna masseturismen og viser dere et Zanzibar de færreste turister får oppleve. Vi bruker bærekraftige, lokale leverandører til alt vi gjør og legger igjen alle pengene våre i den delen av Zanzibars turistindustri som vi mener gir sine ansatte reelle muligheter til personlig vekst, ivaretar naturen og kulturen på øygruppa og har fokus på å løfte kvinner opp og frem.

Utfluktene våre byr på unike møter med mennesker, natur og kultur og er utarbeidet av oss personlig i samarbeid med Shwari Tours. Både Lene og Merete har mange års erfaring med Zanzibar og er med dere som norske vertinner hele veien. Vi har tilrettelagt alt for dere, så her er det bare å pakke flipflopper, kaftan og badedrakt og sette seg på flyet, alt dere trenger å fokusere på er å være positive, generøse med damene dere reiser med, ta hensyn til hverandre og senke skuldrene til tropisk øy-modus. På våre turer er det fantastiske kvinnefellesskapet som oppstår en helt sentral del av opplevelsen.

Så dette er turen for deg som er selvstendig, sosial, positiv og liker å møte nye mennesker. Du ønsker å oppleve en unik kultur, praktfulle strender, syns det er hyggelig å bo sammen med resten av damene, er interessert i lokal kultur og mat og liker boutique-hoteller.

Du vet å sette deg litt inn i reisemålet på egenhånd, klarer å ta hensyn til andre og ansvar for din egen gode opplevelse. Du er i normalt grei form slik at du ikke har problemer med å gå langs strender, vasse ut til båter, sitte i bil et par timer, ligge rett på stranda på en øde øy noen timer eller å gå i trapper. Utover det er ikke turen fysisk krevende. Det aller viktigste du pakker med deg er et åpent sinn, en positiv holdning til nye opplevelser og mennesker, og masse eventyrlyst. Så tar vi oss av alt det andre.